Positano

Verscholen aan de adembenemende kust van Italië ligt het pittoreske dorpje Positano, een waar juweeltje aan de Tyrreense Zee. Positano staat bekend om zijn betoverende schoonheid, met zijn pastelkleurige huizen die tegen de steile kliffen lijken te zijn geplakt en een prachtig uitzicht bieden op de azuurblauwe zee.

Tell me more

Knokke

Knokke is een charmante Belgische badplaats die bekendstaat om zijn elegante sfeer, prachtige stranden en culturele flair. Onze thuishaven en daar zijn we trots op. Met zijn 4 seizoenen en groot aanbod aan zowel natuur, shopping, kunst en horeca is de beleving in elk seizoen anders en boeiend.

Tell me more

Marbella

Marbella, gelegen aan de prachtige Costa del Sol in Zuid-Spanje, staat wereldwijd bekend als een luxe bestemming met een rijke mix van geschiedenis, cultuur en schitterende stranden. Deze charmante kuststad heeft de harten van reizigers veroverd met zijn mediterrane flair en weelderige levensstijl.

Tell me more

Marrakech

Marrakech, betoverend gelegen aan de voet van het imposante Atlasgebergte in Marokko, is een stad doordrenkt van geschiedenis, cultuur en kleur. Bekend als de "Rode Stad" vanwege de karakteristieke okerkleurige gebouwen die de medina sieren, biedt Marrakech een betoverende mix van oude tradities en moderne invloeden.

Tell me more

Gstaad

Gstaad, gelegen in het hart van de Zwitserse Alpen, is een betoverend bergdorp dat wereldwijd bekend staat om zijn ongeëvenaarde charme en exclusieve uitstraling. Omgeven door majestueuze bergtoppen, biedt Gstaad een idyllische omgeving die zowel in de zomer als winter bezoekers aantrekt.

Tell me more