Onze geuren

Heb jij al gemerkt hoe geuren je humeur kunnen veranderen en herinneringen kunnen oproepen? Ga samen met Giulia Collections op ontdekkingsreis door de boeiende wereld van geuren! Je zult versteld staan van hoe ze ons kunnen meenemen op een reis vol zintuiglijke avonturen.

Floraal

Exotische bloemige geur met een breed scala aan aromatische noten, variërend van de zoete en delicate noten van rozen en jasmijn tot de frisse en levendige aroma's van lelies en viooltjes.

Woody

Kenmerkend door warme, aardse tonen, vaak afkomstig van houtsoorten zoals ceder, sandelhout en patchouli. Deze tijdloze en elegante composities roepen een gevoel van mysterie en sensualiteit op, en worden gewaardeerd voor hun veelzijdigheid gedurende verschillende seizoenen.

Oriental woody

Oriental-woody geuren combineren warme, kruidige oriëntaalse tonen met aardse houtachtige elementen, zoals agarhout en sandelhout, waardoor een betoverende en luxe geur ontstaat.

Amber & Kruidig

Een diep en mysterieus aroma dat geassocieerd wordt met verleiding en luxe. Levendig en pittige geuren trekken u aan, een opwindende indruk wordt achtergelaten.

Musky

Poederig, romig en verzorgend maar ook sensueel en dierlijk. De zachte muskus noten hebben de eigenschap om andere geurnoten te verankeren en harmoniseren.