Verzenden en retourneren

Wij verwerken uw bestelling zo snel mogelijk, doorgaans is dit binnen 24 uur. Indien mogelijk wordt uw bestelling de dag zelf verzonden. Bestelt u op zaterdag of zondag, dan verwerken wij u order op maandag.

We verzenden niet op de volgende feestdagen: 1 januari, 10 april, 1 mei, 18 mei, 29 mei, 21 juli, 15 augustus, 1 november, 11 november, 25 december, 26 december en 31 december.

Voor bestellingen die naar een land buiten België worden verzonden, kan de bezorging iets langer duren. 

Wij verzenden gratis naar België en Nederland vanaf 100 euro. Bestellingen tussen de 50 - 100 euro rekenen wij 3 euro aan, onder de 50 euro rekenen wij 6 euro aan.

De standaard verzendtarieven naar het buitenland zijn:

Nederland: €8,52
Frankrijk: €12,67
Duitsland: €9,62

We hanteren een 14-dagen retourbeleid, wat betekent dat je na ontvangst van je artikel 14 dagen de tijd hebt om een retour aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet de kaars en de verpakking in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen, ongebruikt, en in de originele verpakking. Om een retourzending te starten, kun je contact met ons opnemen via shop@giuliacollections.com. Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten voor het retourneren van je artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. 

We brengen je op de hoogte zodra we je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, en laten je weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Als de terugbetaling is goedgekeurd, wordt je geld binnen 10 werkdagen automatisch teruggestort op je oorspronkelijke betaalwijze. Denk eraan dat het enige tijd kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt. Als er meer dan 15 werkdagen zijn verstreken sinds we je retourzending hebben goedgekeurd, neem dan contact met ons op via shop@giuliacollections.com.

 

Heeft u vragen over uw bestelling? Aarzel dan niet om ons te contacteren via de online chat op onze website of via het e-mailadres shop@giuliacollections.com.