Giulia Collections

Giulia Collections is een geurkaarsenmerk dat ontstaan is uit de passie voor reizen, geur en interieurs van moeder en dochter, Valerie en Marie. Hun gedeelde liefde voor het verkennen van nieuwe bestemmingen heeft hen geinspireerd om hun favoriete droombestemmingen te vertalen naar verschillende geurkaarsen, waarbij elke bestemming een unieke kleur en geur heeft.

Missie

Giulia Collections neemt je mee op een reis naar je droombestemming met onze kleurrijke, heerlijk geurende en handgemaakte kaarsen. Onze kaarsen zin niet
alleen een aanvulling op elk interieur dankzij hun minimalistische design, maar worden ook met zorg vervaardiga met hoogwaardige ingredienten zoals minerale en sojawas, en met Egyptisch katoen voor de wieken. We streven ernaar om blivende herinneringen te creeren aan plekken die vreugde en kleur brengen, zelfs op sombere dagen in Belgie. Onze missie is om mensen het gevoel te even dat ze even kunnen ontsnappen en kunnen genieten van de emoties en herinneringen die onze kaarsen oproepen. Met Giulia Collections breng je de zon in huis.

Visie

Giulia Collections streeft ernaar om een wereld te creëren waarin het genot van reizen en het ontdekken van nieuwe bestemmingen binnen handbereik ligt, gewoon door het aansteken van een kaars. We willen een cultuur van vreugde, leur en positiviteit verspreiden, waarbij onze geurkaarsen fungeren als de poort naar dromen en het beleven van mooie momenten. Door onze passie voor vakmanschap, hoogwaardige materialen en milieuvriendelike productie, streven we ernaar om een merk te worden dat staat voor tijdloze kwaliteit en verbondenheid. Onze visie is om een blijvende impact te hebben op het leven van onze klanten, door ze te inspireren om elk moment te omarmen en elke ruimte te transformeren tot een oase van vreugde en positiviteit. Bij Giulia Collections is het alsof de zon altijd in jouw huis schijnt.

GIULIA

Parijs is onze favoriete bestemming voor een stedentrip. Telkens weer verrast de sfeer in de stad, de heerlijke restaurants en de betoverende omgeving ons. We ontdekten een gezellig restaurant genaamd Giulia, waar we genoten van onze favoriete keuken: Italiaans. Het was tijdens ons diner, terwijl we bezig waren met het brainstormen over onze nieuwe lijn geurkaarsen, dat onze naam tot leven kwam: Giulia Collections.

SUN OF MAY

De aanwezigheid van de zon op onze droombestemmingen is voor ons een must have! Ons logo is geïnspireerd op The Sun of May, wat verwijst naar de meirevolutie die plaatsvond in het prachtige land Argentinië en die het begin markeerde van de onafhankelijkheid van het Spaanse Rijk. De zonnegod was één van de belangrijkste goden, in de tempels bevonden zich schijven van bladgoud die de zon moesten voorstellen en lieten zien hoe belangrijk de macht van de zonnegod was. Onze labels zijn op deze geschiedenis geïnspireerd.